Ons bedrijf organiseert ieder jaar een bijeenkomst voor alle mensen die binnen ons bedrijf werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij weten wie er voor ons werken en wij grijpen dergelijke bijeenkomsten ook aan om te horen wat het personeel van onze manier van werken vindt. De voorgaande jaren hebben wij heel goede kritiek kunnen krijgen van onze mensen en vandaar dat wij veel waarde hechten aan dergelijke evenementen. Wij hebben toen gezien dat sommige mensen het soms wat luchtiger zouden willen zien en vandaar dat wij het evenement dit jaar een keer wat anders hebben aangepakt. Wij hebben namelijk gekeken of wij ook licht vermaak konden aanbieden aan de mensen tussen de bedrijven door. Wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen om de middag wat luchtiger te maken. Wij hebben toen besloten om een goochelaar in te schakelen. Wij hadden namelijk gehoord dat een ander bedrijf bij ons in de buurt ok een goochelaar had ingeschakeld en daar waren zij heel erg over te spreken. Genoeg reden voor mij dus om een keer te bekijken of ik ook ergens een goede goochelaar zou kunnen vinden. Het is echter niet eenvoudig om iemand te vinden die echt een goede goochelaar is. Vandaar dat ik ook niet zomaar de eerste de beste wilde inschakelen om voor ons een trucje te komen uitvoeren. Ik wilde er zeker van zijn dat wanneer ik een goochelaar in de arm zou nemen, deze ook echt wist wat hij aan het doen was. Ik ben daarom gaan zoeken op het internet naar een goede goochelaar en toen kwam ik al heel snel op de site van richmagic.nl terecht. Deze site was alles waar ik naar op zoek was want ik had meteen in de gaten dat ik hier met een professionele goochelaar te maken had. Ik ben daarom meteen contact met hem gaan opnemen om te horen of wij hem ook konden inhuren. Wij kregen te horen dat hij graag bij ons zou willen komen goochelen en wij hebben toen meteen een afspraak met hem ingepland. 

Wij waren diep onder de indruk van deze goochelaar

Wij hebben op de dag van het evenement deze goochelaar heel hartelijk ontvangen en hij heeft toen tussen de bedrijven door, zijn trucs gedaan. Ik moet u zeggen dat ik heel erg onder de indruk was van de kunsten die deze goochelaar vertoonde. Ik had niet verwacht dat ik zo ademloos geboeid zou zitten te kijken. Ik ben daarom heel blij dat ik richmagic.nl heb gevraagd om ons evenement op te leuken want dit was echt een gouden zet. 

Ik kan deze kunstenaar alleen maar bejubelen

Mocht u ook een evenement hebben en dit graag willen aankleden met mooi entertainment, dan kan ik u aanraden om:

  • Een keer naar de site van richmagic.nl te surfen 
  • De filmpjes op de site van deze kunstenaar te bekijken 
  • Hem vandaag nog te boeken 

Wij zijn heel blij dat wij deze goochelaar hebben ingeschakeld en wij zouden hem daarom ook van harte aan anderen willen aanraden. U zult merken dat deze man echt heel goed is in zijn vak.