Heerlijk tot rust komen op een prachtige groene camping? Kies dan voor een Karaktervolle Groene Camping in Friesland! Het prachtige landschap biedt veel mogelijkheden en u bent verzekerd van goed sanitair en comfort. Bij KGC zijn diverse kleine en middelgrote campings in Friesland aangesloten. Wilt u ook komen genieten in de natuur en gastvrije kleinschalige campings in Friesland? Bekijk dan eens het uitgebreide aanbod via:  kgc.nl

Ongestoord genieten van gastvrije kleinschalige campings in Friesland

Ontspannen midden in de natuur op een prachtige kleinschalig opgezette camping in Friesland is een ideale vakantie om even helemaal te onthaasten van het dagelijkse leven. Alle campings aangesloten bij KGC beschikken over uitstekend sanitair en bevinden zich in een informele en persoonlijke omgeving. Zo bent u zeker van een top verblijf op een van deze geweldige campings in Friesland.

Als u via Karaktervolle Groene Campings, oftewel KGC, opzoek gaat naar de ideale camping voor u, dan bent u verzekerd van een camping in een prachtige omgeving. Van campings schitterend gelegen aan het water tot nabij fantastische bosrijke gebieden. Heerlijk varen op de Friese plassen of uren wandelen door het platteland en oude Friese dorpjes. Naast de fraaie natuur, kunt u tevens genieten van de Friese gezelligheid in de nabij gelegen dropjes door eens heerlijk te gaan winkelen in de knusse straatjes en eindig de dag bij uw favoriete  restaurant in Friesland.

Kamperen op een camping geheel naar uw wens in Friesland

De campings van KGC zijn allemaal rustig gelegen en kleinschalig, zodat u echt even tot rust kunt komen. Beschikt u liever over de luxe van een chalet of stacaravan? Dat kunt u via KGC uw favoriete verblijf boeken. Stiekem toch liever kamperen in een echte tent, maar heeft u geen zin of ruimte om alle spullen hiervoor mee te nemen naar de campingplaats? Kies dan voor de volledig ingerichte campingtenten! Een ideale oplossing om echt in te natuur te zijn en niet met alle spullen te hoeven slepen. Het is ten slotte vakantie!

Als u hebt gekozen welk verblijf het beste bij u past, zijn er tal van mogelijkheden aan faciliteiten waarop u kunt zoeken via KGC campingzoeker in Friesland. Heerlijk genieten bij een zwembad of gaat u liever genieten van de natuur? Huur dan een fiets bij de camping waar u verblijft. Zoekt u een camping waar u met uw viervoeter van harte welkom bent? Dan biedt KGC campings Friesland hier tevens geweldige campingplaatsen voor midden in de natuur. KGC staat ook garant voor mensen met een handicap! Iedereen dient de mogelijkheid te hebben om te genieten op zijn of haar eigen wijze. Helemaal tot rust komen op een geschikte camping hoort hier tevens bij. Selecteer eenvoudig in de zoekmachine dat u specifiek opzoek bent naar een handicapvriendelijke camping in Friesland en u vindt de passende verblijven die voldoen aan uw wensen!

Genieten op een ontspannen camping in Friesland via KGC:

  • Campings met een uniek eigen karakter
  • Prachtige ligging in de natuur
  • Goede sanitaire faciliteiten
  • Gastvrij en familiare sfeer
  • Kleinschalig tot middelgrote campings
  • Handicapvriendelijke campings
  • Uitgebreide keuze aan extra faciliteiten
  • Honden zijn welkom
  • Campingplaatsen, chalets, stacaravans en volledig ingerichte tenten

Wilt u ook helemaal tot rust komen op een van de prachtige rustieke campings in Friesland? Ontdek uw favoriete camping via KGC campings. Bezoek de website en boek eenvoudig en snel uw droomverblijf geheel naar uw wensen via: https://www.kgc.nl/.