Toe aan ontspanning in de natuur met het gezin of in uw eentje? Kom dan naar een Karaktervolle Groene Camping in Utrecht. kgc heeft in Utrecht namelijk veel natuurcampings die er zeker voor zullen zorgen dat u helemaal tot rust komt. Het volledige aanbod vindt u op de website van Karaktervolle Groene Campings (kgc.nl).

Karaktervolle Groene Campings (kgc)

Karaktervolle Groene Campings (kgc) staat voor comfortabel kamperen in de Nederlandse natuur. In Nederland zijn er veel campings aangesloten bij kgc, die allemaal hun eigen unieke karakter hebben. Alle campings liggen midden in de natuur waar u omringt bent met veel groen en vaak ook water. Kenmerken die alle bij kgc-campings hebben zijn:

  • Rust, ruimte en privacy
  • Goede en super schone voorzieningen
  • Persoonlijke aandacht
  • Comfortabel
  • Kleinschalig met aandacht voor natuur

Op alle kgc-campings in Utrecht ervaart u een bijzonder kampeergevoel. Dit komt onder andere door de kleinschaligheid van de campings. Op elke camping in Utrecht zijn zo’n 40 tot 150 kampeerplaatsen. Dit is relatief weinig voor een camping en brengt een rustige en informele sfeer met zich mee. U kunt dus helemaal tot rust komen op een camping in Utrecht van kgc. 

Ook voor de mensen die wel graag dingen willen ondernemen in hun vakantie, bijvoorbeeld met het hele gezin of alleen, is een kgc-camping een goede keuze. De campings zijn namelijk erg modern en er zijn altijd veel verschillende voorzieningen in de buurt voor zowel jong als oud. Wanneer u graag met uw kinderen wilt komen zijn er ook speciale familiecampings die veel te bieden hebben voor uw kinderen. Zo zijn er bij deze campings vaak veel speeltuintjes, recreatieprogramma’s en indoorspeelgelegenheden te vinden. Ook is er buiten de camping in Utrecht genoeg te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld met het gezin naar KidZcity in Utrecht, indoorspeeltuin de Schatkids in Veenendaal of naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Elk uitje zal ongetwijfeld zorgen voor veel plezier bij uw kinderen. 

Camping in Utrecht

Utrecht is de ideale omgeving wanneer u echt even tot rust wil komen. Er is natuurlijk ontzettend veel te beleven in de provincie, maar er is ook veel natuur waar u gewoon lekker kunt ontspannen. Op een kgc-camping in Utrecht vindt u zowel rust als ontspanning. U kunt dus zelf bepalen hoe u uw vakantie vorm wilt geven. De kgc-natuurcampings zijn ideaal voor iedereen. Of u nou met uw partner, het hele gezin, of alleen komt, de kgc-campings in Utrecht hebben voor iedereen wat te bieden. 

Omdat de campings van kgc kleinschalig zijn is het aan te raden dat u uw vakantie op tijd boekt, om teleurstelling te voorkomen. Vooral in het hoogseizoen zitten de campings namelijk snel vol. Op de website van Karaktervolle Groene Campings (kgc.nl) kunt u gemakkelijk een camping uitzoeken die aan uw wensen voldoet met behulp van de campingzoeker. Hier kunt u bijvoorbeeld invullen of u een camping in Utrecht zoekt of in een andere provincie. Daarnaast kunt u invullen welke faciliteiten u wilt hebben en hoe u wilt overnachten. U kunt namelijk verschillende accommodaties huren zoals een trekkershut, een stacaravan en een ingerichte tent. U kunt natuurlijk ook alleen een plaats huren voor uw eigen tent of caravan.

Karaktervolle Groene Campings biedt dus veel mogelijkheden voor elk gezelschap om helemaal tot rust te komen in de natuur. Nieuwsgierig geworden? Bekijk het aanbod dan eens op kgc.nl!