Diamond painting is een hobby die steeds populairder wordt. Diamond painting is het best te beschrijven als borduren met steentjes. Wanneer er licht op het schilderij valt gaan de steentjes glimmen en dat zorgt voor het mooie, glanzende effect bij diamond paintings. Wilt u deze hobby ook eens uitproberen of bent u alweer door uw voorraad heen? Dan kunt u diamond painting bestellen bij creapoint.

Diamond painting bestellen

Bij creapoint kunt u alles wat u nodig heeft voor diamond painting bestellen. creapoint verkoopt alle basismaterialen die u nodig heeft voor het maken van een diamond painting. Dit zijn bijvoorbeeld de gereedschappen zoals een pen, een pincet en een blokje was. Deze tools zijn gemakkelijk te verkrijgen in een basis of een luxe set, maar u kunt ze natuurlijk ook los aanschaffen. Verder kunt u bij creapoint ook terecht voor het bestellen van handige opbergdoosjes om al uw steentjes in te kunnen sorteren en op te bergen. Een ander ding dat zeker niet mag ontbreken als u wilt beginnen met diamond painting, is een schudbakje. Met dit bakje kunt u gemakkelijk alle steentjes op hun plek leggen met de juiste kant boven, wat het werk een stuk gemakkelijker maakt. Al deze benodigdheden voor diamond painting kunt u bestellen op creapoint.nl. 

Naast de basismaterialen en gereedschappen heeft u natuurlijk nog twee andere dingen nodig om echt te kunnen beginnen met diamond painting: de steentjes en een schilderij om de steentjes op te plakken. Hiervoor kunt u natuurlijk ook bij creapoint terecht, u kunt hier alles dat benodigd is voor diamond painting bestellen. De steentjes worden ook wel rhinestones genoemd en zijn bij creapoint in verschillende kleuren te verkrijgen. Van de kleur gitzwart tot de kleur topaas, bijna alle kleuren rhinestones zijn bij creapoint te verkrijgen. 

Het belangrijkst van uw diamond painting is toch wel de diamond painting zelf. Uiteraard kunt u die ook bij creapoint bestellen. In de webshop zijn de diamond paintings onderverdeeld in een aantal handige categorie├źn, waardoor u makkelijk en snel kunt vinden wat u zoekt. Dit zijn ze:

  • Grote diamond paintings
  • Natuur
  • Boeddha’s
  • Voertuigen
  • Dieren
  • Kerst
  • Kinderen 
  • Thema’s

Bij creapoint kunt u dus alles voor diamond painting bestellen en kunt u zo snel mogelijk met uw hobby beginnen!

creapoint: Diamond painting en meer

Naast dat u bij creapoint alles kunt bestellen voor diamond painting verkoopt de webshop ook nog veel andere spullen voor het uitvoeren van uw creatieve hobby’s. Zo kunt u bijvoorbeeld bij creapoint alles bestellen wat u nodig heeft voor decoupage. Decoupage is in het kort uitgelegd het beplakken van meubels, accessoires en andere objecten met decopatch papier. Decoupage is een leuke hobby om wellicht ook eens uit te proberen als u diamond painting erg leuk vindt. Voor decoupage heeft u onder andere decopatch papier, decopatchlijm, kwasten en verf nodig. Daarnaast heeft u natuurlijk een object nodig om te beplakken. Dit kan van alles zijn, zo lang het maar een glad oppervlak heeft, dit levert namelijk de mooiste resultaten op.

Bij creapoint kunt u dus alles wat u nodig heeft voor diamond painting bestellen, maar ook voor andere creatieve hobby’s kunt u bij creapoint terecht. Wilt u beginnen met diamond painting en de benodigdheden voor diamond painting bestellen? Ga dan naar creapoint.nl en neem een kijkje in het grote en diverse assortiment!