Ik heb veel te lang gelopen met pijn in mijn voeten. Toen ik uiteindelijk naar de dokter ging vertelde hij mij dat ik een hielspoor had. Dat is een verkalking van de peesplaat onder je voet die soms voor een ontsteking kan zorgen. Ik had geen idee dat ik hier al zo lang mee heb rondgelopen. Achteraf wou ik dat ik veel eerder aan de bel had getrokken want dat had mij een hoop pijn bespaard. Mijn advies is daarom ook om op tijd een arts op te zoeken. Dit kan veel pijn en ellende schelen. Doordat ik minder goed ter been was kon ik veel dingen niet meer doen. Ik miste het meest om fijne wandelingen te maken met mijn trouwe viervoeter.

Ik vond hier mijn oplossing

HielspoorIk heb veel rondgezocht op het internet naar goede websites die mij meer konden vertellen hielspoor. Ik kwam op de site Hielspoortips.nl terecht waar ik fijne tips tegenkwam en meer informatie over het onderwerp. Zo kwam ik erachter dat er een hele boel oefeningen zijn die je gewoon thuis kan uitvoeren, ideal. Ze worden daar stap voor stap uitgelegd zodat het makkelijk te volgen is. Ik ben er gelijk mee begonnen en ik kan je vertellen dat het echt een wereld van verschil maakt. Ik heb veel minder last van de pijn en ik kan weer lange wandelingen maken met mijn hond.