Visvakantie Frankrijk met huisje? Frankrijk is de dichtstbijzijnde plek vanuit Nederland voor een toffe visvakantie, met ruime keuze voor een onderkomen. Kies een goede reisorganisatie voor visvakanties, selecteer online een streek of natuurgebied naar keuze, maak vervolgens een reservering voor een datum en een onderkomen vlakbij het viswater.

Voor een visvakantie in Frankrijk met huisje zijn er verschillende opties. Soms hebben campings of bungalowparken viswater of betaalwater in eigen beheer of in eigendom. Je kunt dan voor één bedrag profiteren van alle mogelijkheden en een visvergunning voor Franse wateren is dikwijls inbegrepen.

Wat zijn de mogelijkheden bij visvakantie Frankrijk met huisje?

Dit zijn de voor de hand liggende opties als het gaat om een visvakantie Frankrijk met huisje:

  1. Meegebrachte tent of huurtent op een camping
  2. Gehuurde caravan
  3. Chalets, blokhut of bungalow. Het voordeel hierbij is dat het goede beschutting geeft tegen zowel brandende zon als stevige regenbuien.
  4. Een glamping accommodatie. Dit staat voor een ‘glamorous camping’, oftewel een tent met veel comfort
  5. Een hotel is natuurlijk ook mogelijk, maar dat is vaak op ruimere afstand van het viswater

Onder vissers uit Nederland is een visvakantie Frankrijk met huisje erg populair. Je kan hier hobby en vakantie ideaal combineren, en voor je partner of gezin zijn er vaak tal van andere mogelijkheden. Bij een onderkomen huren voor je visvakantie Frankrijk kun je optioneel kiezen voor een buffetservice of maaltijdservice, zodat je lekker lang aan de waterkant kunt vertoeven.

De Franse natuur is prachtig en ongerept. De visstand is altijd goed op peil gehouden en je zal versteld staan van wat je allemaal opvist. Je zal vissen aantreffen die je in Nederland al tientallen jaren niet meer omhoog haalt, of karpers die wel twee maal zo groot zijn als in ons eigen land.

Huisje voor visvakantie in diverse prijsniveaus

Behalve je verblijf in een tent, chalet, huisje of bungalow is vaak al een Franse visvergunning inbegrepen bij je online boeking. Een gehuurde chalet of tent bevindt zich vaak in de wonderschone entourage van de Franse natuur, vol met mooie bossen en heuvels. Vaak ligt jouw onderkomen vlakbij het viswater of betaalwater, wat wel handig is omdat alles wat bij je visuitrusting hoort een aardig gewicht kan hebben.

In diverse prijsniveaus vind je een mooi onderkomen voor je hengelvakantie in Frankrijk. Wees op tijd met boeken voor een onderkomen, huisje of camping om te vissen in Frankrijk. Kijk snel op internet via Google en ontdek het mooie aanbod voor een visvakantie in Frankrijk met huisje.