Post die met de reguliere bezorgdienst verstuurd wordt, wordt gefrankeerd door het plakken van één of meerdere postzegels. Vervolgens plaats je de post in een brievenbus, waarna zij verder verwerkt en bezorgd wordt.

Bij de koeriersdienst MSG kun je ook gebruik maken van postzegels.  MSG is hier mee begonnen door met de kerst de MSG decemberzegel te introduceren. Dit was een groot succes, en MSG bouwt hierop verder met een MSG zegel voor je business post. Deze wordt tegen een voordelig tarief aangeboden. Postzegels van MSG kosten €0,69, en dat is 10% minder dan dat je bij de reguliere post zou moeten betalen. Dat is zeer voordelig, zeker bij meerdere poststukken.

Post versturen met MSG zegels

zegelsPost die je verstuurd met een MSG zegel wordt, net als reguliere post, in heel Nederland bezorgd. Ze wordt iedere dag opgehaald en bereikt binnen 24 uur de plaats van bestemming.

Het enige verschil is dat post met een MSG zegel wordt ingeleverd bij een deelnemende verkooplocatie in plaats dat ze in de brievenbus wordt gedeponeerd. En het tarief, natuurlijk, dat is ook een verschil!

Voor brieven die in Nederland blijven wordt dezelfde tabel gehanteerd als bij reguliere post. Er worden alleen goedkopere zegels gebruikt.

Voor alle internationale post wordt een dubbel tarief gerekend.

Waar MSG zegels verkrijgen en post inleveren

Voor de MSG zegels kun je terecht bij een aantal verkooppunten, en dit zijn ook de locaties waar je je gefrankeerde post kunt inleveren.

Het gaat nu nog om een vijftal verkooplocaties, omdat er nog vanuit een pilot gewerkt wordt. Deze locatie liggen verspreid door Twente. Deze locaties zijn gevestigd in Almelo, Haaksbergen, Oldenzaal, Rijssen en Wierden. Voor het inleveren van je post kun je ook terecht bij de hoofdlocatie van MSG te Enschede.

Als deze pilot een succes is geworden, zal het aantal verkooplocaties worden uitgebreid.

Voor alle business post voordelige tarieven bij MSG

Niet alleen de post die u frankeert met een MSG zegel, maar voor alle post die via MSG verzonden wordt, hanteert de koeriersdienst scherpe tarieven.

Je kunt afspreken hoe snel je post bezorgd moet worden. Dat kan binnen 24 uur, binnen 48 uur en binnen 72 uur binnen Nederland. De tarieven worden hierbij steeds voordeliger.

Nog voordeliger kan post binnen het eigen bezorggebied van MSG bezorgd worden. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met MSG! De medewerkers zullen je graag verder helpen!