Microsoft Dynamics NAV is ontstaan uit Navision. Navision was een ERP software die ontwikkeld was door het gelijknamige Deense bedrijf. Dit bedrijf is in 2000 samen gegaan met een andere ERP ontwikkelaar Damgaard. In 2002 heeft Micrsoft Navision overgenomen en hetzelfde jaar bracht Microsoft Business Solutions hun eigen versie van Navison uit. Tegenwoordig heet dit pakket Microsoft Dynamics NAV, waarbij de NAV een duidelijke verwijzing is naar de oorspronkelijke naam van Navision. Dit pakket is de ideale totaal oplossing voor bedrijven tot 200 medewerkers.

Wat kan Microsoft Dynamics NAV voor uw bedrijf betekenen

Cloud softwareDe overname van Navision door Microsoft Business Solutions heeft er voor gezorgd dat Microsoft een leidende rol kreeg in de ERP markt. Microsoft Dynamics NAV is een ERP pakket wat uitermate geschikt is voor bedrijven tot 200 werknemers. Om binnen dit programma het gehele bedrijfsproces te stroomlijnen en reguleren. U kan alle onderdelen van uw productie proces verwerken in deze software oplossing. Daar komt bij dat u gebruik kan maken van de integratie van Office 365 en de Microsoft Cloud. Op die manier kan u overal inloggen op uw ERP pakket, zo lang u maar beschikking heeft over het internet.

Voordelen van Microsoft Dynamics NAV

Een van de grootste voordelen die ERP software online aanbiedt bij de installatie van Microsoft Dynamics NAV, is dat uw ERP volledig in veilige Microsoft Cloud zal staan. Dit zorgt ervoor dat u altijd kan inloggen op uw ERP pakket ongeacht uw locatie. De enige vereiste is dat u verbinding met het internet moet hebben. U kan direct wijzigingen maken in het systeem, en dit systeem wordt voor iedere gebruiker automatisch bijgewerkt. Zo is het altijd duidelijk wat uw voorraad status is, en welke producten er mogelijk klaar zijn voor verkoop. U zal merken dat met de oplossingen van Microsoft Dynamics NAV dat uw voorraad beheer en productie overzicht vloeiender zal lopen. U houdt dus altijd oog op alle processen die in uw bedrijf spelen!