xterior

Windschermen op het terras zorgen ervoor dat mensen beschut op het terras kunnen zitten. Tevens kun je je ook makkelijk onderscheiden wanneer je naast een ondernemer zit die ook een terras heeft. Mijn man en ik hebben een restaurant met een ruim terras. Onze zaak zit precies op een hoek waardoor wij de mogelijkheid hebben om ons terras uit te breiden. Echter wilde ik dit dan meteen goed aanpakken door ons terras te voorzien van tussenwanden.

Verwacht een uitstekende kwaliteit

windscherm met mooie uitstralingOp het internet ben ik eens op zoek gegaan naar een goed adres waar ik de windschermen kon vinden die perfect bij ons terras passen. Het moet functioneel zijn maar ook een mooie uitstraling hebben. Ons terras is immers in de zomermaanden erg belangrijk en ik wil dat dit er uitnodigend en gezellig uitziet.

Toen ik op de website van Xterior terecht kwam en hier veel informatie aantrof. Hebben mijn man en ik besloten om hier een bestelling te plaatsen. Alles werd netjes op maat bij ons aangeleverd en gemonteerd. De beschutting is voorzien van mooie plantenbakken die ik vol heb gepoot met bloemen in de kleur van het logo van ons restaurant. Laat die zomer maar komen want wij hebben een erg gezellig terras om heerlijk te kunnen genieten!