Er zijn veel verschillende afslankmiddelen beschikbaar. Waarom zou je voor BioHCG kiezen in dit brede assortiment? Om te beginnen maakt het gebruik van geheel lichaamseigen stoffen. Daarnaast ontvang je bij een BioHCG kuur meer dan alleen een setje ampullen. Afvallen gebeurt immers niet alleen door een paar weken een wonderpil te nemen. Het gaat samen met een dieet, gericht op het aanbrengen van een verandering in jouw eetpatroon. Op deze manier voorkomt BioHCG dat de kilo’s er naderhand gewoon weer bij aan komen. Wees dat beruchte jojo-effect een stap voor en bestel snel een kuur.

Wat zit er onder meer in BioHCG

BioHCG maakt gebruik van een combinatie van verschillende stoffen om het effect van HCG na te bootsen. Dit hormoon komt voor in zwangere vrouwen en werd een tijd lang zelf als afslankmiddel gebruikt. Het is inmiddels niet meer toegestaan om dit hormoon te gebruiken, en de zoektocht begon naar een vervanger. BioHCG speelt dit klaar door verschillende andere lichaamseigen stoffen en hormonen te combineren. Hoofdrolspelers in deze mix zijn L-carnitine en leptine. Beide bevorderen de vetverbranding en helpen het lichaam om de reserves aan te spreken wanneer het energie nodig heeft.

Een krachtige combinatie van BioHCG en het bijbehorend dieet

Het is de samenwerking tussen BioHCG en het dieet dat deze kuur zo effectief maakt. Op zichzelf is er geen enkel wondermiddel waarmee de kilo’s er moeiteloos vanaf vliegen terwijl je ongezond blijft eten. Maar een dieet, versterkt door de ampullen BioHCG, brengt veel meer te weeg. Wij zorgen dat je goed geïnformeerd aan de slag gaat zodat je weet wat je doet en waarom je het doet. Je leert ongezonde voedingsbronnen te herkennen en vermijden.

Een goed voorbeeld van deze ongezonde voedingsmiddelen zijn suikers. Zoetigheid wordt tijdens het dieet zo veel mogelijk vermeden. Naderhand mag er iets meer, zo lang het maar met mate gedaan wordt. Daarnaast scheelt het veel om zetmeel te weren uit jouw etenswaren. Zaken zoals brood, rijst, pasta, aardappels en aardappelproducten zijn allen rijk aan de koolhydraten die dit dieet probeert te voorkomen. Om deze missende zaken aan te vullen bieden wij ook een serie recepten aan. Deze passen allemaal netjes binnen jouw dieet en zorgen dat jij op geheel nieuwe manieren lekker kan eten.

Pak jouw overgewicht grondig aan met BioHCG

Wij pakken met BioHCG de bron van overgewicht zorgvuldig aan. Je leert jouw eetgewoonten aan te passen om koolhydraatarm te eten. De ampullen versterken jouw lichaam’s neiging om de ontbrekende energie van de missende koolhydraten aan te vullen met jouw overtollige vet. Op deze manier raak je met enkele weken de kilo’s kwijt. Na deze intense fase wordt het dieet iets lakser. De porties mogen een beetje groter en af en toe eens een keertje snoepen zal niet zo veel kwaad kunnen. Let er wel op dat je niet op oude gewoonten terugvalt. Als je weer net zo ongezond gaat eten als voor de kuur komen de extra kilo’s ook weer terug.

Online Bio Company, wij leveren jouw BioHCG kuur snel bij jou thuis af

Vind snel alles wat je nodig hebt om met jouw BioHCG kuur te beginnen. Naast complete pakketten voor kuren van 24, 36 en 48 dagen bieden wij ook diverse extra’s. Zaken als PEM spray en vetblokkers helpen je om het meeste uit jouw dieet te halen. Alles is snel te vinden in ons overzichtelijke online aanbod. Plaats nu een bestelling en ontvang jouw producten binnen enkele dagen thuis. Wacht niet langer met het aanpakken van die vervelende extra kilo’s en plaats direct een bestelling. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op.