U wilt een nieuwe auto kopen. Dan ziet u natuurlijk overal de inruildeals die u zou kunnen krijgen. Echter is dit echt zo voordelig? Of bent u beter af wanneer u uw auto verkopen gaat en dan met geld op zak een nieuwe auto koopt? Er zitten natuurlijk voordelen aan inruilen. Ten eerste is het direct duidelijk hoeveel korting u krijgt op uw nieuwe auto. Daar komt bij dat u geen regelwerk heeft, de garage of dealer kan alles in 1x regelen en u kan meestal direct wegrijden in uw nieuwe auto. Echter zitten er ook nadelen aan. U krijgt niet de hoofdprijs voor uw auto en u heeft eigenlijk geen onderhandel ruimte. Een inruil is meestal een take it or leave it deal.

Uw auto verkopen zonder veel regelwerk

Auto inruilenEen auto snel verkopen is tegenwoordig niet meer zo lastig. Zo kan u tegenwoordig eenvoudig aanbieden op allerlei websites om zo eenvoudig een bod te krijgen op uw auto. Echter zitten er ook nadelen aan uw auto verkopen via het internet. De eerste stap is u moet de waarde van uw auto bepalen. Wat is uw auto op de markt nog waard. U kan natuurlijk op het internet gaan zoeken wat er gevraagd wordt voor vergelijkbare auto’s. Gelukkig biedt de ANWB ook een tool aan waarin u de waarde van uw auto direct kan vinden. Mocht uw auto schade hebben, dan wordt er over het algemeen een vast bedrag per schade van de waarde afgetrokken.

Uw auto verkopen via het internet is zo geregeld

Nadat u de waarde heeft betaalt kan u hem op Marktplaats of Ebay zetten. Waarbij uw auto verkopen nog wel wat regelwerk kan zijn. Zo zal u alle papieren goed voor elkaar moeten hebben en moet u van de koper een vrijwaringsbewijs krijgen na de verkoop. U kan er ook voor kiezen om uw auto te verkopen aan Gratis uw auto verkopen. Wij kopen iedere auto en regelen het papierwerk direct tijdens de verkoop. Meldt uw auto direct aan en u krijgt zo spoedig mogelijk een marktconform bod op uw auto. Uw auto verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Ik wil van mijn auto af