Autobestickering bestaat in allerlei soorten en maten. Het gaat erom om een fraai design te hebben en de bestickering goed aan te brengen. Hebt u zelf een goed oog voor vormgeving, dan kunt u eventueel het design zelf nog wel bedenken. Let u er echter wel op dat veel mensen minder goed zijn in vormgeving dan ze zelf denken.

Autobestickering zelf goed aanbrengen is nog een hele klus. Wij raden u aan om hier een gespecialiseerd bedrijf voor in te schakelen. Zij kunnen de stickers maken en deze kaarsrecht en zonder bobbels aan te brengen op uw auto.

Enkele voorbeelden van autobestickering

Wij geven u 5 voorbeelden van autobestickering die u zoal tegenkomt op de weg.

Op de achterkant van een busje kunt u uw bedrijfsnaam, telefoonnummer en websiteadres aan laten brengen. Dit is een eenvoudige manier van autobestickering.

Als tweede voorbeeld kunnen we de zijkanten van auto’s en busjes noemen. Hier kunt u gerust ook uw slogan op kwijt, en eventueel zelfs beeldmateriaal.

Op de motorkap kunt u ook autobestickering aan laten brengen. Dit is meer geschikt voor personenauto’s dan voor busjes. Let u er ook op dat het niet te schreeuwerig wordt. Bij sommige bedrijven is opvallende bestickering gepast, bij andere bedrijven past het minder.

Bij vrachtwagens ziet u belettering vaak aan de bovenkant, boven de voorruit. Tegenliggers zien zo direct met wat voor bedrijf ze te maken hebben.

Op de ruiten van de achterbankpassagiers kan eventueel ook bestickering worden aangebracht. Bij de voorpassagiers is dit niet gewenst. U moet wel goed uit het raam kunnen kijken tijdens het besturen van de auto.

Dit zijn zomaar 5 voorbeelden van autobestickering. De Letterconcurrent kan u meer vertellen over de mogelijkheden. Hebt u een keuze gemaakt, dan wordt de bestickering vakkundig voor u gefabriceerd en aangebracht.