Het is bijna zo ver, uw promotie is bijna afgerond. Nu nog uw proefschrift drukken, dan uw bevindingen verdedigen en dan is het feest. U zoekt natuurlijk wel een betrouwbare partner om uw proefschrift te drukken. Gelukkig vindt u deze in Ipskamp Printing. Dat zeggen wij met reden, want wij hebben al ruim 35 jaar ervaring met proefschrift drukken. Over de afgelopen 35 jaar hebben wij jaarlijks meer dan 1000 wetenschappelijke publicaties gedrukt. Dit doen wij natuurlijk met de discretie die uw proefschrift verdient.

Ipskamp Printing staat klaar om uw proefschrift te drukken

Proefschriften bedrukkenWanneer u overweegt om uw proefschrift te drukken bij Ipskamp Printing, dan raden wij aan om bij tijds met ons contact te leggen. Gemiddeld gezien duurt het hele proces van eerste contact tot de levering van uw boeken een goede 3 weken. Dit is natuurlijk een proces waar u invloed op heeft. Hoe duidelijker u bent in de eerste gesprekken, des te sneller kan het drukproces verlopen. Mocht u veel wijzigingen willen aanbrengen dan kan het proces langer duren. Natuurlijk kan het ook zijn dat er haast geboden is om uw proefschrift te drukken. Dan kan u gebruik maken van de spoedservice van Ipskamp Printing. Met de spoedservice kunnen wij uw proefschrift drukken in ongeveer 1 week.

Uw proefschrift drukken, zo geregeld

Wanneer de tekst voor uw proefschrift goed gekeurd is dan is het tijd om uw proefschrift te laten drukken. U kan de eerste gesprekken met Ipskamp Printing dan al gevoerd hebben, om een beeld te hebben van de mogelijkheden die Ipskamp Printing uw biedt. Zo kan u dan al een keuze gemaakt hebben voor de papiersoort, welke druktechniek en zelfs uw omslag kan u al ontworpen hebben. Sterker nog u kan ook al een proef hebben van hoe uw proefschrift eruit komt te zien. Op deze manier zal snel uw proefschrift drukken snel afgerond zijn, zonder dat u de meerprijs van een spoeddruk hoeft te betalen!